Workshop HR & Business Trends

datum in overleguw locatie€ 295,-

inplannendownload brochure

Krijg met het hele HR-team inzichten in de nieuwste bedrijfskundige, technologische en HR trends. Deze 2-uur durende workshop is ideaal als lunch- of hei-sessie te organiseren. En… altijd verzekerend van 100% inspiratie en nieuwe inzichten.

Programma

De workshop HR & Business Trends bestaat uit de volgende 3 blokken:

blok 1. Technologische trends

De technologische ontwikkelingen leiden niet alleen tot een digitale revolutie, maar liggen veelal ook ten grondslag aan bedrijfskundige ontwikkelingen. Daarom starten wij de workshop met een overzicht van belangrijke technologische trends zoals web 3.0, cloud computing, augmented reality, 3d-printing etc.

blok 2. Bedrijfskundige trends

De consument wordt steeds kritischer en de concurrentiestrijd is in vele bedrijfstakken heviger dan ooit. Tegelijkertijd ontstaan nieuwe markten en nieuwe business modellen. Tijd voor inzichten in de belangrijkste bedrijfskundige ontwikkelingen zoals crowd sourcing, de transformatie-economie, waarde-innovatie, sharing-economy etc.

blok 3. HR trends 

De functie van organisaties en de relatie werknemer en werkgever zullen ook drastisch veranderen. In dit blok zetten wij belangrijkste HR trends op een rij zoals sociale innovatie, game learning, gamification, BYOD, het nieuwe organiseren etc.